park hyatt doha

duurzaam | locatie | elegant

 

 

LIGGING
Als een verfijnd toevluchtsoord in de Msheireb Downtown regio van de stad, maakt dit indrukwekkende hotel deel uit van ’s werelds eerste duurzame stadsvernieuwingsproject. Met een aantal prachtige kunstwerken, een rustige spa en vernieuwende culinaire outlets, gecombineerd met de uitstekende ligging, ademt dit hotel residentiële luxe. Op ca. 10 minuten van de luchthaven.  


ACCOMMODATIE

Standard: City View (40m²): Verzorgde kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad en regendouche. Airco, televisie, wifi, telefoon, minibar, safe, koffie- en theefaciliteiten. Kamerhoge ramen met stadszicht.

Park Suite (90m²): Gelijke faciliteiten, ruimere kamer met afsluitbare slaap- en leefruimte. Kamerhoge ramen met stadszicht.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.

 

FACILITEITEN
Kleinschalig zwembad met zonneterras, uitstekende ligging in het hart van de stad. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Verzorgde wellness met binnenzwembad, verschillende kuren massages. Drie restaurants met waaronder het uitstekende Sora met panoramisch zicht over de omgeving.

Park Hyatt Doha

Doha (DOH) Airport