porto sani

design | familie| gastronomie

 

LIGGING
Gebouwd rond het centrale en prachtige lagunezwembad aangelegd langs in verschillende compartimenten liggen de suites als een Grieks dorpje tussen de palmbomen, omringd door prachtige tuinen vlakbij het privéstrand en de idyllische jachthaven. De afwerking van het geheel is steeds met hoogwaardige materialen met moderne en warme toetsen die luxe en sereniteit uitstralen. Op ca. 50 minuten van de luchthaven van Thessaloniki.


ACCOMMODATIE

Junior Suite Private Garden (48m²): Open plan juniorsuite in pasteltinten met badkamer met douche en bad, apart toilet, haardroger. Ruim terras met toegang tot privétuin, zicht op het zwembad.

One Bedroom Suite Grand Balcony (55m²): Zelfde inrichting met aparte zithoek en ruim terras op de eerste verdieping.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN
Twee verwarmde lagunezwembaden, plonsbad voor kinderen, een adults-only zwembad met ligstoelen en privéstrand. Spa met onder andere binnenzwembad, sauna, hamam, cryotherapie, fitness, verschillende kuren, kapsalon en massages. Baby Club (0-4 jaar) en Kids Club (4-12 jaar), 30′ gratis kinderopvang. Het Sani resort beschikt over een gratis shuttle service tussen de verschillende hotels en beschikt over een uitgebreid animatieprogramma. Een eindeloos aantal sportfaciliteiten, zoals bijvoorbeeld de acht tennisterreinen staan ter beschikking van de gasten. Theater in de tuin met verschillende musicals en optredens. Vier restaurants in het Porto Sani gedeelte, 27 restaurants verspreid over het hele resort.

Familiekamers:
Liever veel ruimte voor de familie? Porto Sani beschikt over enkele familiekamers bestaande uit twee interconnecterende junior suites. Er zijn ook Two & Three Bedroom Family Suites.

Sani Suite Collection:
Een luxeuze suite in het Sani Resort gaat steeds gepaard met een verhoogd service niveau! Met deze gloednieuwe exclusieve services, wordt het verblijf compleet afgestemd op de noden van haar gasten. Zo genieten gasten in de Suite Collection onder andere van een persoonlijke conciërge, in-suite check-in, een exclusieve excursie en nog zo veel meer! 

Dine Around Program:
Er is geen betere manier om de culinaire hoogstandjes van het Sani complex te proeven dan door middel van het uitgebreide ‘Dine Around Program’. De half pension en de vol pension formule zijn namelijk zo uitgebreid, dat gasten terecht kunnen in 26 van de 27 restaurants verspreid over het ganse complex!

Sani Academies:
In samenwerking met enkele ronkende namen, organiseert het Sani Resort verschillende opleidingen van het allerhoogste niveau. Zo zijn er onder andere de Football Academy (by Chelsea FC); de Tennis Academy (by Rafael Nadal), de PADI Scuba Diving Academy, de Biking Academy (by KTM), de Water Ski Academy (by British Water Ski & Wakeboard), de Survival Academy (by Bear Grylls) en de Sailing Academy.

Porto Sani

Thessaloniki (SKG) Airport