san montano resort & spa

kuuroord | locatie | natuur

 

LIGGING
Omringd door drie hectare park in het hart van een prachtige mediterrane tuin kijkt San Montano Resort & Spa vanop een ruige rots uit over de gelijknamige baai en de Golf van Napels. Het ongeëvenaarde zeezicht, de rustieke charme van de natuur en de geur van lavendel en jasmijn tussen weelderige citroenbomen maken van dit exclusief kuuroord een unieke plek in Ischia. Op ca. 2u per privétransfer en hydrofoil van de luchthaven van Napels.


ACCOMMODATIE
Side Sea View (22-24m²): Mooie kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad of douche. Airco, flatscreen-TV, gratis wifi en minibar. Balkon met zijdelings zeezicht, frontaal zeezicht mits supplement.

Prestige Vesuvio (45m²): Ruimere kamer met aparte slaap- en leefruimte, gelijke faciliteiten. Twee badkamers, twee balkons met zeezicht en tuinzicht.

Andere kamers, suites en villatypes op aanvraag.


FACILITEITEN
Thermencomplex bestaande uit 11 panoramische baden met zeezicht, solarium en zonneterrassen. Shuttle naar de baai met zandstrand en ligbedden. Verschillende actieve en culturele excursies in de omgeving. Uitgebreide indoor en outdoor spa met sauna, fitness, yoga, massages, verschillende kuren en behandelingen. Verschillende bars en restaurants met lokale en internationale specialiteiten.

San Montano Resort & Spa

Napels (NAP) Airport