sani asterias

design | kleinschalig | privé

 

LIGGING
Exclusief boetiekhotel gelegen aan een privéstrand. Het meest kleinschalige resort van de SANI-groep langs de jachthaven gelegen met een prachtige architectuur in aangename laagbouw dat een uitmuntende en persoonlijke service hoog in het vaandel draagt. Een klassieke stijl die luxe en rust uitstraalt met ruime suites, elegante meubels en een overvloed aan natuurlijk hout. Op ca. 50 minuten van de luchthaven van Thessaloniki. Ondergaat een grondige renovatie in ’24-’25.


ACCOMMODATIE

Junior Suite Marina Front (50m²): Elegante kamer met hemelbed en zithoek. Ruime badkamer met douche en bad, toilet. Zicht over de jachthaven.

One Bedroom Residence Private Garden Beach Front (85m²): Ruimere kamer met aparte slaapkamer. Badkamer met douche en bad. Terras en privétuin met directe toegang tot het zandstrand.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN
Verwarmbaar zwembad, privéstrand, onmiddellijk aan de jachthaven. Spa met sauna, hamam, cryotherapie, fitness, verschillende kuren en massages. Baby Club (0-4 jaar) en Kids Club (4-12 jaar), 30′ gratis kinderopvang. Het Sani resort beschikt over een gratis shuttle service tussen de verschillende hotels en beschikt over een uitgebreid animatieprogramma. Een eindeloos aantal sportfaciliteiten, zoals bijvoorbeeld de acht tennisterreinen, staan ter beschikking van de gasten. Theater in de tuin met verschillende musicals en optredens. Twee restaurants in het Sani Asterias gedeelte, 27 restaurants verspreid over het hele resort. Standaard in kamer & ontbijt, half pension mits supplement.

Sani Suite Collection:
Een luxeuze suite in het Sani Resort gaat steeds gepaard met een verhoogd service niveau! Met deze gloednieuwe exclusieve services, wordt het verblijf compleet afgestemd op de noden van haar gasten. Zo genieten gasten in de Suite Collection onder andere van een persoonlijke conciërge, in-suite check-in, een exclusieve excursie en nog zo veel meer! 

Dine Around Program:
Er is geen betere manier om de culinaire hoogstandjes van het Sani complex te proeven dan door middel van het uitgebreide ‘Dine Around Program’. De half pension formule is namelijk zo uitgebreid, dat gasten terecht kunnen in 26 van de 27 restaurants verspreid over het ganse complex!

Sani Academies:
In samenwerking met enkele ronkende namen, organiseert het Sani Resort verschillende opleidingen van het allerhoogste niveau. Zo zijn er onder andere de Football Academy (by Chelsea FC); de Tennis Academy (by Rafael Nadal), de PADI Scuba Diving Academy, de Biking Academy (by KTM), de Water Ski Academy (by British Water Ski & Wakeboard), de Survival Academy (by Bear Grylls) en de Sailing Academy.

Sani Asterias

Thessaloniki (SKG) Airport