sani beach

design | gastronomie | familie

 

LIGGING
Het gigantische Sani Resort strekt zich uit over maar liefst vijf hotels, 400ha natuurgebied en 7 km ongerept zandstrand. Sani Beach is idyllisch gelegen tussen twee zandstranden, perfect voor gezinnen om een ideale vakantie te beleven door de fantastische ligging en de vaak gelauwerde en geprezen gastronomie. Op ca. 50 minuten van de luchthaven van Thessaloniki.


ACCOMMODATIE

Double Room (25m²): Moderne kamer met kingsize bed of twin bedden. Badkamer met douche. Flatscreen-tv, telefoon, airco, minibar, cd- & dvd-speler, koffie- en theefaciliteiten, safe en gratis wifi. Balkon of terras. Tuinzicht en zeezicht mits supplement.

Junior Suite (35m²): Gelijke indeling met zithoek. Balkon of terras. Tuinzicht en zeezicht mits supplement.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN
Drie zwembaden waaronder een ruim lagunezwembad, overloopzwembad en een kinderzwembad met ligbedden, drie zandstranden, una, hammam, cryotherapie, fitness, verschillende kuren en massages. Baby Club (0-4 jaar) en Kids Club (4-12 jaar), 30′ gratis kinderopvang. Het Sani resort beschikt over een gratis shuttleservice tussen de verschillende hotels en beschikt over een uitgebreid animatieprogramma. Een eindeloos aantal sportfaciliteiten, zoals bijvoorbeeld de acht tennisterreinen, staan ter beschikking van de gasten. Theater in de tuin met verschillende musicals en optredens. Vijf restaurants in het Sani Beach gedeelte, 27 restaurants verspreid over het hele resort.

Familiekamers:
Liever veel ruimte voor de familie? Sani Beach beschikt over enkele familiekamers bestaande uit twee connecterende kamers.  Kamers met zeezicht mogelijk mits supplement.

Sani Suite Collection:
Een luxeuze suite in het Sani Resort gaat steeds gepaard met een verhoogd serviceniveau! Met deze gloednieuwe exclusieve services, wordt het verblijf compleet afgestemd op de noden van haar gasten. Zo genieten gasten in de Suite Collection onder andere van een persoonlijke conciërge, in-suite check-in, een exclusieve excursie en nog zo veel meer!

Dine Around Program:
Er is geen betere manier om de culinaire hoogstandjes van het Sani complex te proeven dan door middel van het uitgebreide ‘Dine Around Program’. De half pension en de vol pension formule zijn namelijk zo uitgebreid, dat gasten terecht kunnen in 26 van de 27 restaurants verspreid over het ganse complex!

Sani Academies:
In samenwerking met enkele ronkende namen, organiseert het Sani Resort verschillende opleidingen van het allerhoogste niveau. Zo zijn er onder andere de Football Academy (by Chelsea FC); de Tennis Academy (by Rafael Nadal), de PADI Scuba Diving Academy, de Biking Academy (by KTM), de Water Ski Academy (by British Water Ski & Wakeboard), de Survival Academy (by Bear Grylls) en de Sailing Academy.

Sani Beach

Thessaloniki (SKG) Airport