shinta mani wild – bensley collection

recent | eco-friendly | all inclusive

LIGGING
Deze zeer recente (2019) radicale fusie van prachtig design, all inclusive gastvrijheid en eco-conservatie, midden in het Cambodjaanse regenwoud vlak naast de kolkende rivier, is een theatraal geheel geïnspiteerd op een jaren ’60 safari van Jacqueline Kennedy. De luxetenten zijn van een ongekend hoog niveau terwijl u in alle luxe geniet en bijdraagt aan de conservatie van het eco-systeem en de verschillende bedreigde diersoorten uit de regio. Bij aankomst kan u kiezen om de laatste meters af te leggen op de 300 meter lange zip line over de rivier die aankomst aan de Landing Zone Bar. Op ca. 2u15 van de luchthaven van Sihanoukville, op ca. 2u30 van de luchthaven van Phnom Penh.


ACCOMMODATIE

Wild Tent: Smaakvol en excentriek ingericht, elke tent is uniek en beschikt over een ander thema met bijhorende details. Kingsize hardhouten bed, plafondventilator en gratis wifi. onder de metaalblauwe overkapping van de tent, bevindt zich een badkamer met regenwoud-douche en toilet.

Waterfall Tent: Gelijke faciliteiten, dichter tegen de rivier en de waterval gelegen met prachtig groen uitzicht.


FACILITEITEN

Prachtige ligging midden in het woud, zwembad met zonneterras. Alles is inbegrepen: mountainbikes, natuurwandelingen, riviersafari, de zip line, leer vliegvissen, zwemmen bij de waterval, vervoeg een ranger op patrouille, help vogels spotten en camera traps opzetten, of bouw mee expeditie boten. Aangename kleinschalige boetiekspa met onder andere massages in open lucht. Restaurant met seizoenspecialiteiten uit eigen tuin en thema diners. Leuke bar.

Shinta Mani Wild

Phnom Penh (PNH) Airport

Sihanoukville (KOS) Airport