the slate, phuket

traditie | kunst | design


LIGGING
In deze azuurblauwe wereld met een rijk erfgoed vormen fluisterende zeeën, wuivende palmen en een weidse kustlucht het decor voor onverwachte ervaringen. The Slate is een opvallend originele manifestatie van de ziel van dit briljante eiland. Kunst en natuur gaan hier hand in hand, en rijke cultuur en tradities worden tot leven gebracht met gedurfd design en innovatie. Hier wordt de fantastische schoonheid van Phuket met tijdloze echo’s uit het verleden gecombineerd. Gelegen op ca. 10 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Pearl Bed Suite (56-65m²): Mooie suite met kingsize bed, badkamer met douche en binnen- of buitenbad. Airco, gratis wifi, minibar, televisie, koffie- en theefaciliteiten. Balkon met zicht op de tuinen.

Private Pool Suite (112m²): Ruimere suite met gelijke faciliteiten, patio met privézwembad en ligbedden.

Andere suites en villa’s (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.

FACILITEITEN
Drie zwembaden waarvan twee voorbehouden voor volwassenen en een familiezwembad. Twee tennisterreinen, fitness met Thai box en yoga, SUP, kajakken, boogschieten. Verschillende actieve en culturele excursies in de omgeving. Coqoon Spa met massages, verschillende kuren en behandelingen. Kids Club (4-12 jaar). Verschillende bars en restaurants met lokale en internationale specialiteiten.

Phuket (HKT) Airport

Krabi (KBV) Airport

V Villas Phuket