’trendy tel aviv’

excursies  op maat

De bruisendste stad in Israël, geroemd om zijn party’s en nightlife, culinaire vegan keuken en exotische cocktails. De ‘Witte stad’ ook, met Unesco beschermde Bauhaus-architectuur en een fijn kunstmuseum. En alles op wandelafstand van een heerlijk zandstrand met van maart tot oktober aangenaam strandweer. We bieden u vier hotelcategorieën en een rits uitstapjes maar kunnen ook daguitstapjes naar Jeruzalem of de woestijn organiseren.

CITY BIKE TOUR: Kennismakingstocht (ca. 2 uur)  
Met uw bike en sportieve gids naar de Unesco beschermde  “Witte Stad” met haar prachtige Bauhaus gevels uit de jaren 1920-40. Verder naar de steegjes van de oude Jaffa-haven, de Hapisgah tuinen, de St. Pieters kerk en het Clocktower plein. Ook “Little Paris” mag niet ontbreken: Neve Tzedek met haar vele theaters, kunstcentra en musea.
Prijs per persoon vanaf : €157

WALKING TOUR: Oriënterende tocht (ca. 3 à 4 uur)
Deze rustige wandeling brengt u naar alle hoogtepunten van de stad en het 8000 jaar oude Jaffa met haar sprekende ruïnes, de oude Joodse wijk Neve Tzedek uit 1910, de voetgangerszone rond Nahalat Binyamin met haar muzikanten en juweelateliertjes. Wandel langs de avant-garde Sheinkin straat, levendig en kleurrijk met haar fleurige winkeltjes, cafeetjes en jonge ambiance.
Prijs per persoon vanaf: €237

WALKING TOUR: Art & Design (ca. 3 à 4 uur)
Kunstvolle wandeling langs alle hoogtepunten van Tel Aviv en de oude haven van Jaffa met speciale aandacht voor de vele Bauhaus gevels van de “Witte Stad”, de talloze galerijen en kunstateliers, de artiestenwijk en haar terrasjes. Inclusief entreegelden in het mooie Museum of Art en het Bauhaus Center.
Prijs per persoon : €254


FOODIE TOUR: Culinaire tocht met chef (ca. 2 uur) 

Begin uw ontdekking op de Levinsky markt van Perzische immigranten en Joden uit de Balkan, bekend om haar pikante kruiden. Verder naar de populaire Carmel Markt met degustatie van de heerlijkste Israëlische hapjes of leer uw mediterrane kookkunsten verbeteren. Ook HaCarmel met haar kasseistraatjes en stenen gevels in oud Jaffa mag niet ontbreken. Inclusief lunch.
Prijs per persoon : €448

Onze hotelsuggesties:

The Setai ******
Heerlijk deluxe hotel vlak bij het strand en het haventje, de vele restaurantjes en de hippe wijken.  Ruime kamers, culinaire restaurants, verzorgde spa en wellness en een schitterend infinity zwembad.

The Norman ******
Luxueus boetiekhotelletje midden het Bauhaus kwartier bij de Rothschild boulevard. Klassieke luxekamers, gastronomische restaurants, hippe bars, uitgebreide wellness en rooftop infinity pool.

Hilton Tel Aviv *****/*
Klassiek luxehotel meteen op het strand met 167 comfortabele kamers. Vijf restaurants en lounges,  Thai spa, fitness, groot zoutwaterzwembad en heerlijk zonnedek.

The Carlton *****
Heerlijk zuiders hotel bij het haventje en het strand met comfortabele kamers. Beachfront resto, trendy bar. Gym en spa, zwembad, jacuzzi en zonnedek op het dakterras. 

Crowne Plaza *****
Zeer relax vakantiehotel, uitstekende gelegen meteen op het strand. Comfortabele kamers. Binnen- en buitenzwembad, fitness, spa, sauna, massage. Restaurant en bar.

The Tal ****/*
Prima hotelletje zonder echte luxe, ideaal gelegen op enkele wandelminuten van het strand en de oude haven. 123 comfortabele kamers, sauna, fitness, gratis wifi.

Tel Aviv (TLV) Airport

The Setai

The Norman

Hilton Tel Aviv

The Carlton

Crowne Plaza

The Tal