vestige son vell

wereldklasse | historisch | elegant

 

 

LIGGING
Dit antieke landbouwgoed dat liefdevol werd gerestaureerd is als een zandstenen juweel in de groene kroon van het eiland. Meer dan 200 jaar geleden gebouwd en omringd door tuinen en olijfbomen, is het emblematische landhuis in Italiaanse stijl een prachtige en betoverende mix van originele kenmerken en hedendaagse accenten dat heropende in 2023. Pure elegantie en onversneden schoonheid in volledige harmonie! Op ca. 55 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Deluxe Superior (57m²): Prachtige kamer met kingsize bed, badkamer met bad en aparte douche. Televisie, telefoon, minibar, safe, wifi, koffie- en theefaciliteiten. Standaard gelegen op de 1ste verdieping van het hoofdgebouw. Gelegen in de oude ‘boyeras’ bijgebouwen in de tuinen mits supplement. 

Garden Juniorsuite (40-47m²): Gelijke faciliteiten, gelegen in de bijgebouwen en afgewerkt met 55m² groot terras. Gericht naar de zonsondergang mits supplement.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Mooi hoofdzwembad midden in de tuinen, met aangenaam zonneterras. Yoga- en pilatesdek in de tuinen, fietsverhuur meteen aan het hotel, aanbod aan massages mogelijk op de kamer. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Twee uitstekende restaurants met invloeden uit de Britse, Franse en Spaanse keuken in een bonte mix met lokale klassiekers.

Aan de rand van het 200 hectare grote landgoed Son Vell, liggen een heuse werkende boerderij, aangelegde tuinen, citrus- en olijfbomen en een biologische moestuin. Ook al ligt het hotel wat verborgen, een wandeling van slechts 10 minuten maakt Cala Son Vell en de eeuwenoude Cami de Cavalls binnen bereik. De eeuwenoude route langs de kustlijn verbergt dennengeurige bossen, rotsachtige klifwanden en enkele van de mooiste verborgen stranden van het eiland.

Menora Mahon (MAH) Airport

Vestige Son Vell