vilalara thalassa resort

wellness | familie | gastronomie

 

LIGGING
Prachtig geïntegreerd in een warme omgeving vol natuurlijke schoonheid, gouden zandstrand en ruige kliftoppen, is dit exclusieve luxeresort één van de referenties van de regio. Het unieke Thalassocentrum, de warme gastvrijheid, ontspannen sfeer en de verfijnde keuken zorgen voor een hoogstaande mix op het hoogste niveau in een geheel van totaal comfort. Op ca. 45 minuten van de luchthaven van Faro.


ACCOMMODATIE
Juniorsuite: Garden View (45m²): Moderne kamer met kingsize bed, badkamer met bad en douche. Telefoon, gratis wifi, safe, minibar en airco. Standaard met zicht op de tuinen, zwembad- of zeezicht mits supplement.

One Bedroom Suite (115m²): Gelijke faciliteiten, afsluitbaar woon- en leefgedeelte. Tweede badkamer en ruim terras met prachtig zicht over de tuinen. Zeezicht mits supplement.

Andere kamertypes, suites en appartementen (t.e.m. 3 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Zes zwembaden, waarvan drie met zout water, twee kinderbaden en één seizoensgebonden verwarmd. Verzorgde tuinen en prachtig zandstrand. Drie tennisterreinen, padelterrein, omnisportterrein en fitness meteen aan het hotel, meerdere golfterreinen en ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Indrukwekkende Thalassocentrum met sauna, binnenzwembad, stoombad, verschillende kuren en massages. Seizoensgebonden ‘Koala’ Kids Club (3-12 jaar). Drie restaurants, waaronder het Italiaanse ‘Trattoria Grotta Rotonda’ en het gastronomische ‘B&G’ met focus op lokale streekgebonden keuken en producten.

 

Vilalara Thalassa Resort

Faro (FAO) Airport